Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ





Μ. Μίχου: " Η κοινωνία επενδύει στις γυναίκες και περιμένει από αυτές"
Συνάντηση της υπ. Βουλευτή με γυναίκες στο Λιτόχωρο, ομιλίες σε Καλλιθέα και Περίσταση


"Είναι η εποχή των έργων και όχι των υποσχέσεων και των λόγων" ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία της στη συνάντηση γυναικών στο Λιτόχωρο η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Μαρία Μίχου. Η υποψήφια βουλευτής οργώνει καθημερινά τα χωριά της Πιερίας και στις ομιλίες της δεν παραλείπει να αναφερθεί στα προβλήματα της Πιερίας και στις υποσχέσεις που δόθηκαν κατά καιρούς τα τελευταία πεντέμισι χρόνια, υποσχέσεις οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.
Τόσο στην ομιλία της στην Καλλιθέα όσο και στην Περίσταση του δήμου Παραλίας στις οποίες παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια και στις επιπτώσεις που είχε τόσο στην χώρα όσο και στην Πιερία. Σημείωσε πως η χώρα έχει περιέλθει σε τέλμα ενώ και ο νομός μας έχει μια καθοδική πορεία η οποία μπορεί να ανακαμφθεί μέσα από τις προτάσεις του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην υποψήφια βουλευτή, οι γυναίκες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο, όπου η κ. Μίχου αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο, όσο και σε τοπικά ζητήματα. Όπως χαρακτηριστικά είπε οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είναι πραγματικά κρίσιμες εκλογές και μπορούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την πορεία της χώρας.
"Εμείς ως γυναίκες και ως πολίτες της Πιερίας θέλουμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας μας στις 4 Οκτωβρίου με τον Γ. Παπανδρέου και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ" είπε χαρακτηριστικά η κ.Μίχου. Αναφέρθηκε στις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν από την κυβέρνηση κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στον τομέα υγείας και στην παράδοση του νέου νοσοκομείου, και υπογράμμισε ότι προσπάθησαν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη των πολιτών, καθώς το νοσοκομείο δεν πρόκειται να λειτουργήσει πριν από τον Ιούνιο του 2010.
Η κ. Μίχου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ με στις προτάσεις του για να βγει από οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο η χώρα με εθνικούς στόχους και προτεραιότητες .
Μίλησε για τοπικά προβλήματα όπως είναι ο βιολογικός της νότιας Πιερίας, για την κατασκευή των κόμβων στην Πιερία που έμειναν υποσχέσεις, για τα διόδια, αλλά και για την ανάγκη εκσυγχρονισμού της πιερικής γεωργίας ώστε να συμβαδίσει με τις ευρωπαϊκές συνθήκες, και προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου